divendres, 2 d’octubre del 2009

I LA DESPEDIDA ES DE.....................!!!

Be vos vaig dir que esta setmana cauria la foto dels afortunats, aprofite que hiu es divendres de reunió, si no m'equivoque extraordinaria i dema dia de proclamació, per lo tant, sense voler llevar el protagonisme a les notres falleres, vos dixe en les millor imatges dells, dos fallers com la copa d'un pino que sempre estan ahi els primers si hi ha que arrimar el colse, ja si de cas, ells mateixa que vos expliquen com a sorgit la idea!


be, ara que ja ho sabeu, APUNTEUVOS, ja en som uns cuants!!!



ENHORABONA TORTOLITOS!!!

3 comentaris:

morales ha dit...

sera una despedida en tota regla, dinar, discomobil, sopar i autobuset per la nit!!! Dissabte 7 de novembre, pensateu be, soles et queda un mes!!!

MADUIXANA ha dit...

AY MARE, ESTA DESPEDIDA NO LA PODEM FALTAR, NO SE SI PUC ANAR, PERO ESTIC SEGURA D´UNA COSA ESTA GARANTIZAT EL PASAR-HO DE LO MES DIVERTIT, MOL GUAY.
AY VEINS QUE CALLAET EU TENIU BANDIDOS, JA VOS EU DIRE JO, JAJAJAJAJA

rocio ha dit...

Que autentiques les disfreses, sobretot el micro de Espe,jajaja

Que heu passeu molt be el dia de la festa i ja ens contareu com va sorgir aquesta despedida.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.