dimecres, 14 d’octubre del 2009

FOTOS PROCLAMACIO

Aprofitant que no tenim articles per animar el blog i que les fotos se me resisteixen a penjar-se a l'àlbum 4 ( Mayte si pots penja-les, jo he pogut crear la carpeta però em dona error pujar les fotos) vos les deixe ací i així podem comentar-les.
D'avant má volem agrair la visita de les xiques i xics de la Falla Cervantes que ens digueren que vindrien i heu cumpliren,va ser molt agradable coneixer-vos a unes i retrobar-nos amb altres.
I per ultim felicitar novament a nostres falleres majors Desire i Ahinoa, i les seues families per tot el que ens prepararen.












7 comentaris:

deme ha dit...

hola a tots els xuquerets. Bueno prmer que res felicitar a Desiree i a Ainhoa i a les seues families, sobretot a Encarni i a David, que se de bona tinta la ilusio que els feia vore a la seua xiqueta com a FMI.

Pero tambe dirli a Encarni que jo no vaig poder anar pero que m´en deu 1, 2 o les que façen falta¡¡¡ i de les meues amigue dirlos que estan com una cabra, pero que això es lo millor¡¡¡

Besets a tots i enhorbona per la proclamacio¡¡¡

mamixula ha dit...

Hie que canya!!!meu vaig pasar de lujo!!!
La veritat es que ens varem sentir com si estaguerem a la nostra casa.
Espere vorevos el dia 31 d´octubre al casal de cervantes ¿he?..
Sou totes de lujo,fins l ´altra...

Mayte ha dit...

JA TENIU MES FOTOS DEL LA PROCLAMACIO AL ALBUM 4
RIGO LES TEUES TAMBE ESTAN PUJAES, JA ET TORNARE EL PEN

dúlia ha dit...

Acabe de vore les fotos del àlbum 4 i esteu totes guapíssimes i els xics també súper guapos, encara que us he trobat a tots molt plorons. Enhorabona a nostres falleres majors, als nostres presidents i a les seues famílies i els desitge que passen un exercici faller molt bonic. ¡Ah! I que no ploga.

rocio ha dit...

Mamixula jo no teu asegure, però sino ja quedarem algun divendres en pasar i fer-vos alguna visista, gracies mosatros tambè heu passarem molt be¡¡

Totalment d'acort Dulia, jajaja com la majoria de vegades

MADUIXANA ha dit...

LA VERITAT ES QUE ESTAN TOTS GUAPOS, I VA SER MOL EMOSIONANT I MES DE VORE COM TOTA LA FAMILIA XUQUERERA JUNT ALS FAMILIARS I AMICS DE NOSTRES FALLERES MAJORS ESTABEN GAUDIN DE TANTES SORPRESES QUE TENIEN APUNT, MOL XULO

encarni ha dit...

graçies a totes per tot.en vaig sentir molt arropada per la meua falla.i demane disculpes per alguns fallos que vaem tidre,es per a mi la primera vegada que organitze una proclamació,i donarli la meua enhorabona a les presentadores,tant a les grans com a les xicotetes,heu vaen fer de categoria,i saberen estar en el seu puesto(açò va per a les majors...ji,ji,ji).pexinoles moltes graçies per haber vingut,i com ve hau dit en la cervantes ens vorem el dia 31.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.