dijous, 16 de juliol del 2009

UNA FÀCIL, PER COMENÇAR


¡Hola! Ja que no es decidix ningú a donar el primer pas, ho faré jo. Vaig a posar-vos una foto facileta per començar. A vore si ho endevineu. Hui no hi ha "pista" perquè la foto parla per ella mateixa. Va ser el pont de l'1 de maig (mentre Romeu es tornava loco amb la setmana cultural jo me n'aní de pont, tindré poca vergonya) i com podeu vore, feia una miqueta de fred per a l'època que estàvem.

15 comentaris:

rocio ha dit...

Jo ja heu tinc clar, no es que haja estat alli, però si que has deixat una pista molt bona...ja teu dire mes avant, tant el lloc com la pista, per no descobrir-ho la primera

encarni ha dit...

Rocio,jo si que he estat allí amb els meus amics.anarem en desembre i feia molt de fret.però....el ..... de.... estaba molt bó,rebó,rebó,rebó.

dúlia ha dit...

Que bé que esteu portant-se, açò pareix el ¿saps qui sóc? quan no volem desvetlar-ho molt prompte. Bueno, doncs jo encara no diré res, només que jo no vaig provar el... perquè només de vore'l tan xicotiu no sé què en donava.

rocio ha dit...

HOla xiques, podies donar alguna pista a vore que tal...

Anònim ha dit...

DULIA REINA, QUAN PUNXES LA FOTO I ES FA GRAN IX EL NOM DEL POBLE. ES SEGOVIA. JE JEJE

sareta ha dit...

alaaaaaaaaaaaa ja está el graciós de torn home clar que ix es tractava d'una foto facil per fer boca ai si es que........... ala dulia ara una ben dificil per al anonim que es molt listo, el listo calisto jajaja.

INMA ha dit...

MOLT BONA LA FOTO, AVORE SI QUAN TINGA UN RATO LLIURE VOS ENVIE LA MEUA, JIJIJI

dúlia ha dit...

OK. La primera foto l'ha guanyada l'anònim. Si puc ara buscaré una altra una miqueta més difícil i si hui no puc ja la pujaré un altre ratet. Va Inma, envia'ns una de Requena amb els seus embotits i els seus vins i tu treballant com una loca (ja, ja... és broma).

Anònim ha dit...

sara no me refería al títol de la casa, sino al nom que li fica dulia a la foto que és segovia+2.JPV (image) que al punxar en la foto en el encapçalament fica el nom. no pretenía fer-me el graciós.

rocio ha dit...

jajaja Dulia aixo es el que volia dir-te, quant punxes la foto dalt de tot fica Segovia, quant tornes a posar-la avans cambiali el nom a la foto, ficali numero 1 o foto Dulia, pero no Segovia+2jpg (que es com tu la tens guardà)

Hola Sareta, quant de temps!!!

sareta ha dit...

hola rocio, si que fa temps si,anonim que jo sempre vaig de bon rollo home en ningun moment vull ofendre perdona val?

dúlia ha dit...

Encara com m'ho has explicat Rocío perquè sinó hagueren anat totes amb el nom incorporat. Si és que d'on no hi ha no es trau. Vaig a provar altra volta.

INMA ha dit...

ay mare!!!Dulia aso no es pa tu.... jajajaja, bueno al dilluns la enviare la foto.

Mayte ha dit...

PUES JO NO HE ESTAT, HEM QUEDI A LES PORTES PER QUE VAIG ESTAR AL MES DE GENER I PER UNA GRAN NEVA QUE VA PEGAR I NO PORTAR CADENES PER AL COTXE LA GUARDIA CIVIL NO EN DEIXA PASAR PERO QUEDA PENDNET

MADUIXANA ha dit...

ESTA DULIA ES UNA TROTAMUNDOS,JAJAJAJA MIRA QUE HAS CORREGUT MON I LO QUE EL QUEDA, MOL BE, I LA FOTO ESTA MOLT XULA, HE ARRIBAT UNA MIQUETA TART PERO JA TINC GANES DE VORE QUINA ES LA PROXIMA..... VA XIQUETES

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.