dimarts, 7 de juliol del 2009

SUHECA.COM

Este pròxim dissabte estarà ja a la venda l’exemplar corresponent al mes de juliol de Suheca.com. El número 10 tracta l’onada d’actes vandàlics que, d’un temps cap ací, estan patint propietats públiques i privades a Sueca, sobretot en forma de pintades. El mobiliari urbà també és una altra de les víctimes dels gamberros de torn.

El cas de Mario, el xiquet de Sueca que patix autisme pressumptament en intoxicar-se amb mercuri després de vacunar-se, també captarà este mes la nostra atenció.

El premi atorgat pel Consell Superior d’Esports a la nedadora Aina Conca, l’èxit de la nova obra teatral dels suecans Maduixa o el sopar que va reunir més de 700 antics alumnes i professors del col·legi de Fàtima seran altres dels assumptes abordats.
Vos informem també que en agost no es publicarà Suheca.cOM
Així, després de
l de juliol, el pròxim exemplar serà ja el de setembre, que inclourà, a més, un nou número del periòdic faller Falles tot l’any.

Sense més, agrair-vos una vegada més la vostra col·laboració i desitjar-vos que passeu un bon estiu.
myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.