dimecres, 15 de juliol del 2009

LA FESTA DEL QUARENTON

Tot va comensar el dissabte dia 4 de junio, que un gran faller i artista celebraba els 40 anys, ell es Martí.

Resulta ser que li vaem preparar una festa sorpresa en el campet del Pintor, alli estaben tots els seus amics i part de la familia.

Bueno pues mentres ell es preparaba i es posaba tot guapo, perque es pensaba que anava a celebraro en la dona a un restaurant de “ALTO ESTANDING”, PUES ELS AMICS que no la pensen que no la fan, estaben en el campet preparant una festa IBIZENCA, . Se trataba dánar tot vestit de blanc, li ferem una pasarela roja, en un cubo, liu decorarem amb globos, farolillos, pancartes, etc.

Mentres tant ell anaba d´alt del cotxe amb un antifas i la dona explicantli que anaben a cullera( el pobre no sabia lo que sesperaba)))
Total que quan va arrivar al campet alli estabem tots preparats i cada escu al seu lloc, la dona (que a tot aixo es Sonia per que tant de dona, pues res dir el nom)) li va llevar el antifas i es posa a sonar la seva canso preferida de queen, i alli estabem tots ballant amb els brasos en alt i ell arrimantse en les llagrimes als ulls cap al cubo, i ens canta i balla.

Una volta acaba, ens saluda a tots i seguidament tocaba el regalet, bueno pues pa conseguirlo tenia que superar unes probes que li abiem preparat, pues es va tindre que disfrasar, ballar, etc….


En fi soparem, menjarem una torta molt, molt bona(gracies Dulia)) cantarem, ballarem i fins nadarem hasta les tantes.
En fi, una nit inolvidable per a nosaltres i sobre tot per a d´ell.

*Article Inma & Fanny

13 comentaris:

rocio ha dit...

Que guay, que comboi tindre una festa d'aniversari així...

Enhorabona MArti teu mereixes i als amics i familiars que liu prepararen tambè, sou molt bons¡¡¡

Gracietes prima per l'article, a vore quin finde vens a Riola per anar a la pis?¡

dúlia ha dit...

Estes festes sorpresa són xulíssimes perquè tot el món disfruta mogolló: els que la preparen perquè la preparen amb tota la il.lusió i el sorprés perquè és un "subidón" d'autoestima boníssim. Enhorabona a tots els que participàreu, siga com siga. I m'alegre que la tortà triunfara també. Ja sabeu, quan necessiteu una fornera, ací en teniu (en agost, no ¿eh?).

MADUIXANA ha dit...

PER FAVOR QUE GUAY, M´ALEGRE MOLT LO VE QUE SEU PASAREU TOTS I COM NO "EL SORPRES" MES ENCARA, DESDE LUEGO, QUE PER TINDRE UNS AMICS AIXINA DEUS DE SER UNA GRANDISSIMA PERSONA EN UN GRANDISSIM COR, JA QUE ES MEREIX AIXO I MES..... LA MEUA ENHORABONA

rojuel ha dit...

Que guay!! Una gran festa per a celebrar l'aniversari d'una gran persona, porque tu lo vales! jajaja, Enhorabona a tots per l'èxit.

INMA ha dit...

ja anire un dia a riola i ens banyarem en el xarco jijijiji, es broma avore si vaig ara cuan acabe de treballar que me queda poc.

JACQUIE ha dit...

Ja seupodeu imaxinar que festorra mes gran prepararem, per ami personalmen, meu pasi BOMBA, bax disfrutar moltisim. Desde asi done les grasies a tots els colaboradors i compinxes, per fer posible la ilusio de la meua xemana, en espesial a la meua xiqueta que seu curra. Se que el meu cuñat seu mereis per el seu gran cor. GRASIES AS AMICS.

encarni ha dit...

teniu rao totes,marti seu mereis per com es ell,no voldria que cambiara mai, que cuan faxa 50 anys estigám tots junts per igual i tornar a fer una altra festa igual o millor. trancas i barrancas(desi i fani)ja estaran casi en el inserso,a vore si mos superen a nosaltres ji,ji,ji.......

ROSER ha dit...

UNA CELEBRACIO D'ANIVERSARI MOLT ORIGINAL,SEU PASARIEU DE LUJO!!

MARIE ha dit...

la veritat es que festes com estes son para no alvidarles mai, asta yo em vaig desmadrar un poc (sense beure).Sobre tot la entrada va ser apoteosica i molt emotiva, aguarda el chapuso tots vestis de blanc en la pisina. Enhorabona Marti teu mereixes per ser com eres,i com no a tots es organisaors que tot va ichir de categria.

rocio ha dit...

Inma eres guasoneta, però sino anem a la piscina d'estiu o descoberta de Sueca (que no en teniu, jajajaja)

INMA ha dit...

JAJAJAJA, YO SI QUE EN TINC PRIMA, JIJI, NO PERO LA PIINA DE RIOLA ES MOLT BONA , QUE JO E ANAT ALLI MOLTES VOLTES.

rocio ha dit...

sí sí, ara vols arreglar-ho...
Ok, que te sigua leve este cap de setmana en Requena

INMA ha dit...

eres tu molt gracioseta sisi...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.