dijous, 23 de juliol del 2009

CLASSE DE CANT D´ESTIL

Com segurament sabeu , des de l'Aula de Música Tradicional de Sueca portem un parell d'anys intentant muntar un curs de Cant d'Estil Valencià, (albaes, valencianes,...)i sembla ser que ara hi ha possibilitats de fer-ho.
És per això que si estàs o coneixes qui pot estar interessada o interessat , caldria que ens ho feres saber, i així convocarem una reunió.
En principi , i segons la persona que vindria a impartir les classes estaríem parlant del següent:
.- un dia setmanal
.- dues hores per dia
.- classes col·lectives amb un màxim d'alumnes
El cost estaria en funció de la gent que participara, i començaríem per organitzar un trimestre.
Més informació :
Xelo (696812622)

3 comentaris:

rocio ha dit...

Xelo... esta es la xica que va vindre amb Dulia el dia de San Joan?

dúlia ha dit...

No, no, és una altra Xelo. Si algú veu a Mª Carmen (la Pelalya) i/o a Romeu per favor que els ho faça saber perquè com el dia de les albaes d'enguany disfrutaren tant cantant i ens feren disfrutar tant a nosaltres, doncs jo crec que eixe do que tenen l'han de treballar.

MADUIXANA ha dit...

DULIA M´HAS GUANYAT LA MA, JAJAJA, PUES EN LA FALLA TENIM UN DUO DE LUXE

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.