dilluns, 15 de juny del 2009

VOTACION DE LA MEJOR FIESTA DE ESPAÑA


Informativos telecinco ha organizado una votación popular via internet para elegir la mejor fiesta de España, de momento van ganando las Fallas, pero incomprensiblemente en segundo lugar y pisandonos los talones esta la Feria de Albacete, en este enlace puedes entrar a votar por nuestra fiesta:

http://www.telecinco.es/informativos/cultura/fiestas.shtml

Se puede votar una vez al dia

6 comentaris:

dúlia ha dit...

Jo no m'he aclarit per a votar. Punxe les falles i m'eixen fotos però no veig res on puga votar. Ja em dirà algú alguna cosa.

rocio ha dit...

Dulia on estan les fotos hi han diferents apartats que fica actividad, tradicion... i unes estrelletes, les estrelletes son la puntuacio, pots marcar del 1 al 5 i per ultim enviar, proba i aj me dius.

rocio ha dit...

Per cert ja has provat o que?

Esther ha dit...

Jo hui ja he votat!!!!! i les falles van al cap davant, i amb prou de diferència de la resta. Si és que és la millor festa del món!!!!!!!!!

dúlia ha dit...

Acabe de votar, més val tard que mai. Sí que era fàcil, el que passa és que de vegades sóc un poquet torpe per a estes coses. Ens veiem a la nit.

rocio ha dit...

Dulia tu i tots, quant heu saps es faàcil, però quant no...pots passar-te hores.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.