dimecres, 17 de juny del 2009

SUHECA.COM


El periòdic SUHECA.com de juny

Des d’este passat dissabte 6 de juny pot adquirir-se ja als punts de venda habituals de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes l’exemplar número 9 del periòdic mensual Suheca.com.

Este mes, les 24 pàgines a tot color de la publicació arrepleguen tota mena de continguts d’àmbit local i en valencià. Destaca l’entrevista mantesa amb Fernando Escrivà, el suecà que fa poc més d’un any fou detingut en ser sospitós de la mort de sa tia Francisca Plana Azorín i que ara ha quedat absolt per la Justícia.

A banda, l’exemplar també inclou una altra entrevista, en este cas amb la guanyadora del concurs Operación Triunfo, Virginia Maestro, que volgué presentar el seu primer disc als lectors i les lectores de Suheca.com.

El rebuig de tots els sindicats a la proposta inicial feta per l’Ajuntament de Sueca respecte al trasllat de la Policia Local al vell Mercat d’Abastiment, el nomenament de la jove Gema Bermejo i Falcó com a Fallera Major de Sueca de 2010 o l’èxit de la suecana María José Reyes al Campionat del Món de Triatló per a policies i bombers són altres qüestions destacades este mes.

Tampoc falten seccions habituals com ara Barra Lliure, Sueca és… diferent, Un dia especial o Com hem canviat!. I tot al mateix preu de sempre: 1’20 euros.

Una vegada més, gràcies per la vostra confiança i fidelitat, que són les que ens permet seguir endavant amb este projecte i pensar ja en el pròxim número. Una forta abraçada.


1 comentari:

MADUIXANA ha dit...

BON DIA A TOTS, COM ES NOTA LES VACANSES I TOTS VOLEM FICAR LES FAENES LO MES AL DIA POSIBLE, BUENO ESTES NOTICIES QUE FIQUEN EN ESTE DIARI TAMBE ESTAN EN L´EXPRESIO DE CULLERA, I A VORE SI ESTE CAP DE SETMANA PEGEM UNA MIRADETA A LA RESTA DEL DIARI..... EL QUE ESTIGA DE VANCANSES QUE ENS CONTE ALGO....

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.