dissabte, 20 de juny del 2009

SOBRE EL SOPAR D'AHIR, 19 DE JUNY

¡Hola a tots! El soparet d'ahir en el casal es va quedar prou bé. Li dic soparet perquè no va ser una reunió pròpiament dita, a saber: no es va llegir l'acta de la reunió anterior i no hi havia ningú fent l'acta d'esta setmana, o siga, un soparet. Després de sopar, Julian i Emilio (no el secretari sinó el comptador) ens informaren que al dissabte que ve a la fi sí que podem celebrar sant Joan i decidírem que el mateix dissabte de matí que vagen tots els que puguen a fer una monument amb tot allò que troben pel casal, netejar també el casal i adecentar-lo un poquet i deixar-lo a punt per a la nit. Per a la nit el sopar serà d'aixelleta però si algú vol torrar-se alguna cosa, ho pot fer també. Després de sopar, discomòbil cassolana i colles de barra. Aixina és com quedàrem. Jo, a títol personal, voldria dir que podríem fer per la vesprada, sobre les 18 hores, els tallers infantils. Portem caixes de cartó, els xiquets les pinten i després les cremem en la foguera. Roser, Rojuel i jo ens presentem voluntàries per a tirar una maneta però clar, hauran de vindre xiquets sinó... Des d'ací demane que qui pense vindre amb xiquets que ens ho faça saber per organitzar-nos o no.
Una altra cosa: Bienve ens informà que al divendres, dia 26, repartirà la loteria per al mes de juliol, de 7 a 9'30 de la vesprada. Després, el 31 de juliol, repartirà la del mes d'agost i per a la de setembre... quan aneu al divendres ja us informarà ella.
Fanny també està apuntant i cobrant per a la festa d'agermanats, no s'oblideu d'apuntar-se si voleu assegurar-se la plaça.
Crec que ja està tot, però si se m'ocurrix alguna cosa més, us ho faré saber. Que vaja bé.

2 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MOLT BE, FINS EL DIVENDRES

rocio ha dit...

Jo liu pregunare als meus nebots, millor dit als pares si tenen que anar, i vos dic algo.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.