divendres, 12 de juny del 2009

A MOURE L'ESQUELET

Bon dia de nou, xuquerets. Com ja sabeu els veins de l’Avinguda estan enguany d’aniversari, i també sabeu que han organitzat una sèrie d’actes per celebrar-ho de la millor forma possible. Be, doncs un d’eixos actes tindrà lloc demà dissabte al seu cau. Es tracata d’una matinal d’aeròbic. Començarà a les 10 del matí, i per a participar només heu de passar-se per allí amb roba d’esport i decidits a fer una mica d’esport i passar una estona divertida.




Jo malauradament no podré assistir, el turmell no acaba d’anar be, així és que em conformaré en veure-vos des de la finestra, o millor, baixaré a donar-vos ànims i fer-me una cervesseta fresqueta.


PD: Ja sabeu que hui és divendres i que hi ha reunió, i també sabeu que als mesos de juliol i agost no en tenim, així és que aprofiteu i veniu. Fins després.

3 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

ROJUEL NO MES ASPERE QUE T´HA MIJORES, MARE MEUA CUANTES BAIXES EN LA FALLA, MOLT DE OJITO QUE EL TITOL OFICIAL NO ENS EL TENIU QUE LLEVAR NI A LA PELAYA NI A MI, BUENO BROMES A PART, JO SI NO PASA RES ESTA NIT VOLDRIA PASARME PER EL CASAL, PER VORE SI FEM COLLETA I ENS ANIMEM A FICARMOS EN FORMA, TOTS I TOTES, PUES SEGUR QUE ENS EU PASEM DE LO MES BE

rocio ha dit...

Va que la "operacion bikini" ja esta en marxa, estos de l'Avinguda no paren, aquest any acabaran rebentats

Mayte ha dit...

JO TAMPOC PODRE ANAR, JA MEU CONTEU

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.