dimarts, 30 de juny del 2009

MES FELICITACIONS

Avui, dia 30 de juny és l'aniversari d'un bon faller i una gran persona, d'eixes que sempre està a punt per tirar una maneta, que es fa en tot el món, que sempre duu un somriure als llavis i que sempre ens sorprén als playbacks. Si, es tracta de MARTI que complix, si no m'equivoque, 40 anys (ufff!! de los 40 p'arriba...)


Be, esperem que passes un dia molt feliç amb els teus i que en complixques molts més. I sense més preambuls, en nom meu, de la colla i de tota la comissió:






MOLTISSIMES FELICITATS!!
PER MOLTS ANYS!!



26 comentaris:

Gemmeta ha dit...

Marti, moltes felicitats!!!

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS MARTI, NO CANVIES MAI, PERO MAI, ERES UNIC I AUTENTIC, COM TU NIAN VEN POQUETS, TU SI QUE ERES UN TOT TERENY, A MES QUE TENS UNA ENERGIA QUE AL QUE NO MES S´ARRIMA A TU LIU CONTAGIES, UNA PERSONA AL TEU COSTAT NO POT ESTAR TRIST, NI SERIA, ERES DE CATEGORIA I DE TOT COR EL DESITGE LO MIJOR DEL MON, MOLS BESSETS GUAPO

ANGELA I HELENA ha dit...

hola papa som angela i helena,sols voliem dirte que moltes felicitats i que teu pases molt ve,un beset i te volem molt.

FANNY ha dit...

AIIIII TIO QUE JA VAS ENTRANT EN LES DEL INSERSO,NO SAVIA JO QUE JA ENFEIES 40.BUENO MOLTES FELICITATS QUE ENCUMPLIXKES MOLTS MES I QUE SIGES MOLT FELIZ.AHHHH!!!QUE ME SOLVIDAVA ESPERE EL TROSET DE TORTA.BESOS.

dúlia ha dit...

Les meues felicitacions per a tu, Martí, per haver arribat a esta edat que hui estrenes amb l'esperit propi dels infants, acares la vida amb l'entusiasme i curiositat pròpia dels xiquets i això resulta admirable. Que tots els teus projectes vagen acomplint-se. Felicitats i a celebrar-ho amb la família i els amics, que, altra cosa no ho sé, però de bons amics no te'n falten.

ROSER ha dit...

MOLTISSIMES FELICITATS MARTI,COM JA TAN DIT,ERES UN GRAN FALLER I MILLOR PERSONA,SEMPRE TENS BONES PARAULES X A TOTS!!!
QUE PASSES UN DIA MOLT FELIÇ AMB LES TRES PERLES QUE TENS EN CASA!!

Carmen ha dit...

Hola Marti, Moltissimes Felicitats per molts anys. Desitge que ho passes molt bé junt la familia. Es cert, que eres una gran persona, molt alegre i especial. Felicitacions també de part de Romeu i Mar (saps que per a Mar eres Queen. Besets.

morales ha dit...

Ei Martinet, moltisimes felicitats!!!

gatet ha dit...

Moltes felicitats de part de Rober, Marie,Eric e Ivan en el dia del teu 40 aniversari.

encarni ha dit...

moltes feliçitats AMIC.Amb molt de carinyo i de tot cor et desitge lo millor.de part de Asier,Ainhoa i Encarni,i del teu amic el uetxo ja te heu dira ell cuan puga entrar a la web,ji,ji,ji.FELIÇ ANIVERSARI.

susana ha dit...

Bueno,que no dirte que ja t'han dit. Et desitje tot el millor, ja que sempre diuen que el que sembra recull i tu sembres molt. Eres un gran amic, en el que sempre es pot confiar i per eixe motiu et desitje que pases un dia molt feliç junt la teua familia i nosaltres els amics sempre estarem amb tu per a lo que faja falta. Un abraç molt fort.

rocio ha dit...

Artista son 40 però ben duts¡¡ jo m'unix als comentaris abans que raó no els falta.
Besets i bon aniversari.

UETXO ha dit...

felicitats amic ,¡marti fogo ¡

cristobal ha dit...

Compare moltes feliçitats i un abraç molt fort, desitge que pases un día molt feliç junt als teus i sols dirte que et volem amunto. Uetxo tambe fogo

GORGO ha dit...

felicitats al meu maxo per els 40 nys mes ben plantats en la hitoria dels '''cuarentons'' moltes felicitats i no cambies mai per favor i graçies per estar ''ahi'' sempre.GORGO

GORGO ha dit...

felicitats al meu maxo per els 40 nys mes ben plantats en la hitoria dels '''cuarentons'' moltes felicitats i no cambies mai per favor i graçies per estar ''ahi'' sempre.GORGO

JACQUIE ha dit...

Moltes felicitats cuñat, de part de tota la familia. ¿Bueno que tediria jo?, pues dirte que no tingues por als 40, perque en esta mauresa, comdiu la teu xiqueta, son millor que els 30, teuasegure.FELIÇ ANIVERSARI.BENBENGUT AL CLUP.

SONI ha dit...

He llegit cada una de les felicitacions, i he de dir-te que no puc estar més d'acord en totes i cada una d'elles.
Però, encara que en l'agenda hui posa que t'he de dir quan t'estime, espere que sapies que t'estime tots els dies de l'any.
Des de Algemesi et desitgem una vida plana d'amor, felicitat i alegria. Felicitats germanet.

rocio ha dit...

Collo Marti... quant heu llisques estaras mes ample que alt (i no era per fer la burlaeta, ajjaja)

INMA ha dit...

AY MARTI!!!!!!!!!!!!!! MOLTES FELICITATS!!! I QUE SAPIGUES QUE TANT TU FENT DEPORT COM EL TEU COMPARE FENT ESPINING AU DE PASAR IGUAL Al inserso jijijiji!!!!
que to pases molt be en el teu dia tan especial.

sari&sara ha dit...

FELICITATS:)

MARTI ha dit...

MOLTES GRACIES A TOTS, DE VERES MEU FET EMOCIONAR MOLT. EN PARAULES NO PUC EXPRESAR EL QUE SENC EN ESTOS MOMENTS. GRACIES A TOTS. ESPERE QUE ESTIGAM TOTS JUNTS PER MOLTS ANYS MES EN LA FALLA. SOU EL TRESOR MES VALUOS QUE POT TINDRE UNA PERSONA EN LA VIDA. GRACIES.

Mayte ha dit...

aiiiiiiiiiii, mare si casi hem fas plorar, ja tirarba jo de menys els teus comentaris al aweb ,MARTI, jo no se que mes puc dirte, bueno siiiiiiiiiiii, FELICITATS, encara que siga de retras, no he pogut entrar abans i de fet no te vist per ahi, aixi que jo tambe espere una convidaeta, emncara que sigua despres de étiu
ANIM QUARENTON, i a pos ellos, ohhehhhh

Mayte ha dit...

per cert , ningu pensa contar la NIT DE SANT JOAN, QUE PASAAAAA

Mayte ha dit...

QUANT PUGA PUJARE FOTOS

dúlia ha dit...

Jo ja envií l'article al correu de la falla, crec que el rebé Rocío però crec que ho publicarà quan tinga fotots per adjuntar-les. I ja no dic més "crec". Adéu.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.