dilluns, 1 de juny del 2009

I CONTINUEM AMB MÉS VICTÒRIES

Pues sí xuquerets el dissapte tornàrem a guanyar, encara que molts de vosaltres ja ho sabeu perquè estiguereu ahí, al peu del canó animant-nos sense parar, i això és d´agraïr.

Aquest si que s´assemblà a un vertader partit de bàsket. L´assaig que férem el dijous va donar molts bons fruïts, i clar com que aquest ja era el 2º partit que jugàvem, ja no hi havia cap de nosaltres que poguera dir que mai havia jugat, i la veritat que ho feren totes de luxe.

Sense inteción de meysprear a l´equip contrari, allò va ser com cosir i cantar. Ens entraven totes les pilotes a la cistella, agafàvem quasi tots els rebots (inclús jo hi hagué un que quasi li´l lleve fins a Carmen, és que amb tanta emoció ja es sap........) i la Che ens ho posà fàcil, ja que com sols eren 5 jugadores, les pobres no tenien forces ni per a defendre. Des d´ací la meua enhorabona per haver aguantat tot el partit.

Començàrem jugant Eva, Elsa, Rocio, Carmen i jo, i la veritat és que vaig disfrutar moltíssim, després donàrem pas a la Roja i Desi que lluitaren com unes lleones furtant balons i encistellant, crec que totes posàrem un puntet al marcador, el que significa que jugàrem com el que érem un "equipasso".

Per altra banda Fanny es va quedar a la banqueta, m´imagine que voldria conservar les poques ungles de porcellana que li quedàven després del partit del dissapte anterior (jejeje) i Dúlia que no volgué arremullar la camiseta ni pegar-se un passejet per la pista. Aquest dissapte pareixia la Mister, a peu de pista, amb gorreta incorporada i animant-nos com la que més.

Tampoc falta la nostra prenyaeta Roser, a la que li portaren berenar, i tot justet s´havia unflat a menjar pimentó en salmorra i no tenia fam .........., en fi, crec que vam disfrutar totes moltíssim i espere que le proper dissapte tornem a estar tots al Perelló per a deixar el nom de la falla en un bon lloc. Ah!!! dir-li a Martí que estos partidets duren tan sols 20 minutets, així que prepara abans les motxilles o tampoc arribaràs a temps per a gaudir de la gran final ........jejeje!!!!!!!!

Per últim, i a l´igual que va dir Dúlia en el seu article, ha sigut un plaer compartir aquests minuts de joc amb totes vosaltres, i espere que no siga l´últim any.

Ens vegem al dissapte!!!!!!!!!!!!

Ah!!!! si algú va fer fotos que les penje, perquè jo no en tenia cap.

Per cert sóc Esther.

16 comentaris:

rojuel ha dit...

Be xicones, si vos soc sincera jo no pensava que arribaríem fins ací, em semblava que ereu molt optimistes; després del partit de la setmana passada, que la veritat ens va costar deu i ajuda de guanyar... Però ara, després de veure-vos el dissabte en acció ho entenc, sou les number ones, fereu un partidasso!!

El proper dissabte serà un poc més complicat, sobretot perquè jugarem dos partits seguits, però segur que totes donarem el millor de nosaltres i farem tot el possible per fer-nos amb l'or, jajaja. Ara en serio, també per a mi ha sigut un plaer compartir aquesta experiència amb vosaltres, ja em podeu apuntar per a l'any que ve... Podemos!!

Mayte ha dit...

enhorabona xuqueretes, no podia ser d´altra manera, mira que la Eva ,val....,jajjajaja, sense desmillorar al reste pero es que la Eva, com li agrada, tant el mando com el basquet, mira que ....ho te que traure, i ja esta,jajajajajaj

LA SETMANA QUE BE MES, FELICITATS XICONES

dúlia ha dit...

Molt xulo l'article Esther. Compartisc absolutament tot el que has dit i m'unisc als agraïments a les persones que este dissabte es desplaçaren a les 4 de la vesprada només per a acompanyar-nos: les animadores es portaren a Maduixana i a Sari de reforç, amb pitos i tot, Lola i l'home també ahí, a peu de pista, Romeu, Sónia, Martí, Carlos, ta mare repetint experiència, Mar, Salva, Víctor, Martina, Àngela... i si em deixe a algú perdoneu.
Al dijous, a entrenar de nou que jo al dissabte sí que vull jugar perquè sinó el gelat de després no me'l menge tan a gust. I Marisa i Fanny aneu preparant-se que al dissabte, guanyem o perdem, juguem totes. Ja parlem.

GATET ha dit...

JO SOLS BUIC DIR, XUQUER WE CAN.

romeu ha dit...

Enhorabona xicones, el dissabte la gran final. Segons he vist al horari dels partits, es jugen tots seguits. Estaria bé que entre partit i partit hi haguera un temps de descans prou llarg, no cregueu?

Eva ha dit...

va xicones que nosaltres podem, clar que si!!!!!!!!!!! tu veus roja com tenies que confiar, jijijiji
gracies mayte, pero a tu et tirem en falta per allí amb la camera i donan-nos ànims, eh??? este dissabte tens algo que fer a les 4????
jo tambe m´unixc als agraiments a la nostra afició.
romeu la veritat es que deuria d´haver un temps de descans, perque si no l´intensitat del 2 partit baixara molt com es normal perque ja vas cansat. el que guanye el 1er partit, te ventaja en ixe aspecte, ja que jugaria a les 4 i a les 5, pero bueno haura sigut a sorteig.pero si haurem de proposar un descanset, que total comencem a les 4 i a les 5.30 ja s´acabat tot, ens podem permitir algun descans, no?????

Eva ha dit...

la clau tal com estiguerem parlant, es anar a tope el 1er partit i guanyar-lo, ja que agarrem al equip que acaba de perdre, i a part de la moral el pillem cansaet...

rocio ha dit...

Compartix amb Dulia que hi ha que jugar totes, un poc mes o un poc menys però deuriem eixir totes.

Jo tinc un dupte, si no guanyarem el primer partit, juguem igual el segon? o ja es fa la clasificacio.

morales ha dit...

SI ROCIO, ES JUGEN DOS PARTITS PER EQUIP, EL PRIMER QUE ANEU A JUGAR VOSALTRES ES CONTRA EL QUE PERGA ENTRE LA RONDA I SALES, PER LO TANT LES PILLAREU CANSADETES I ES ON TENIU QUE APROFITAR, DESPRES JUGAREU CONTRA QUI HAJA GUANYAT EL ALTRE PARTIT, PER LO TANT ESTARAN DESCANSADES, JA SE QUE ES DUR, PERO ES EL QUE ENS A DEPARAT EL SORTEIG, PENSEU QUE GRACIES AL SORTEIG NO EU TINGUT QUE ENFRONTARVOS A CAP DESTOS DOS EQUIPS ABANÇ, QUE SENSE DESPRESTIGIAR A NINGÚ, SON ELS MES FORTS.
PER CERT, AHIR EM VA CRIDAR UN COMPANY DE LA JUNTA PER A INFORMARME DE QUE A LES 16:00 H JUGARAN FINALMENT PER LA 4ª PLAÇA AJUNTAMENT-CERVANTES, "CASI SEGUR", PER LO TANT SI TOT ES AIXINA RETRASAREM LA FINAL 30 MINUTETS!!! JA VOS INFORMAREM DIVENDRES DELS HORARIS DEFINITIUS!!!

morales ha dit...

SI ROCIO, ES JUGEN DOS PARTITS PER EQUIP, EL PRIMER QUE ANEU A JUGAR VOSALTRES ES CONTRA EL QUE PERGA ENTRE LA RONDA I SALES, PER LO TANT LES PILLAREU CANSADETES I ES ON TENIU QUE APROFITAR, DESPRES JUGAREU CONTRA QUI HAJA GUANYAT EL ALTRE PARTIT, PER LO TANT ESTARAN DESCANSADES, JA SE QUE ES DUR, PERO ES EL QUE ENS A DEPARAT EL SORTEIG, PENSEU QUE GRACIES AL SORTEIG NO EU TINGUT QUE ENFRONTARVOS A CAP DESTOS DOS EQUIPS ABANÇ, QUE SENSE DESPRESTIGIAR A NINGÚ, SON ELS MES FORTS.
PER CERT, AHIR EM VA CRIDAR UN COMPANY DE LA JUNTA PER A INFORMARME DE QUE A LES 16:00 H JUGARAN FINALMENT PER LA 4ª PLAÇA AJUNTAMENT-CERVANTES, "CASI SEGUR", PER LO TANT SI TOT ES AIXINA RETRASAREM LA FINAL 30 MINUTETS!!! JA VOS INFORMAREM DIVENDRES DELS HORARIS DEFINITIUS!!!

MADUIXANA ha dit...

XIQUETES JA HE TENIU ALGUNES FOTOS

I NO DIGAU TAN CLARES EIXIS ESTRATAGIES, QUE NIA MOLTA COMPETENCIA

rocio ha dit...

Ok Maduixana, gracies

fanny ha dit...

jo no puc jugar k la encani ma proibit pk si ntrenke les ungles diu k no me les posara,pero no vos preocupeu k jo vos animare un monto.persert on vaem kedar pa anar a entrenar?al poli o el estadio?

INMA ha dit...

SOU LES MILLORS!!!! ASTA EL FINAL, NO PERGAU ESPERANSES XIQUES, EL ENTRENE DEL DIJOUS AON ES????

Eva ha dit...

xicones es a l´estadi a les 7. ai mare la xica de les ungles!!!!!

MADUIXANA ha dit...

FANNY TU I LA ENCARNI DOS, MIRA QUE TENIU MORRO, PUES LA ENCARNI JA PODRÍA ARRIMARSE ANIMAR LA GUAPA, A MES EL ARREGLARTE LES UNGLES ELLA EU TE FET EN UNA MÁ, QUE ARA T´HE LA SRA. UN HORARI MOLT BO, I POT ANAR TRANQUILAMENT A ENTRENAR, I FER ACTE DE PRESENSIA LA 1ª DAMA, JAJAJAJAJA, A LA RECUPERARCIO D´ENERGIES SI QUE S´APUNTEU,EH!!!!!!!!!! VA ANIMO LES DOS,,,, VA QUE VOS VUIC VORE ALLI, O LIU DIRE A LA MEUA FILLA....JAJAJAJAJA

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.