diumenge, 7 de juny del 2009

ESTEM D'ANIVERSARI




Si no m’equivoque avui tenim aniversari xuquerer; avui dia 7 de juny es compleixen uns quants anyets des que CRISTOBAL aparegué per primera vegada al mon, 38 anyets per a ser exactes, i no podiem deixar de felicitar-lo al blog. Esperem que passes un gran dia amb la familia i els amics, i t'apuntem la cassalleta de rigor per celebrar l'aniversari en la propera reunió:


MOLTES FELICITATS, CRISTOBAL, I QUE EN COMPLIXQUES MOLTS MES!!

18 comentaris:

gatet ha dit...

Xe muchacho,moltes feliçitats en el dia del teu 38 aniversari de part meua,de marie i de eric e ivan.I que complisques mols mes...

dúlia ha dit...

Felicitacions per a una gran persona. Que ho passes molt bé acompanyat per la teua família i pels amics i, com diu Rojuel, a vore si es nota en la barra del casal.

uetxo ha dit...

che choriset felic dia de aniversari amb els teus ,estas fet un actor de "holibud" en la foto per als 38 estas fet un xicon o sera fotoshop que esta tan de moda

thara ha dit...

moltes felicitaats

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS CRISTOBAL, QUE ENCARA QUE ESTE MATI DE SEGUR L´HABEU PASAT EN L´ALCUDIA, CUMPLIT EL TEU DEURE COM A MEMBRE DE LA JUNTA DEL FUTBOL, SOBRE TOT COM A PARE I QUE A DIFERENCIA DE AHIR, HUI EU TINGUT MES BON ORATGE, I DE SEGUR QUE ERA PER A QUE EL DIA DEL TEU ANIVERSARI EL SOL LLUIRA EN TOT ESPLENDOR, BUENO MUCHACHO (com el diuen els teus compis) MOLTES FELICITATS I QUE NO CAMBIES MAI EIXE SOMRIURE QUE TENS

jacquie ha dit...

Moltes FELICITATS, al meu CRISTOBALIN, que pami, es com un XERMANET, FELICITAST, de parte de el primo,Fanny i Edgar. A,aaaaaa mos afallat hui la torta.

mayte ha dit...

felicitats i a por ellos

angeles llopis ha dit...

moltes felicitats cristobal¡¡

morales ha dit...

Moltes felicitats Cristobal, va, que ja estan ai els 40!!!

ROSER ha dit...

FELICITATS CRISTOBAL!!

rocio ha dit...

Moltes felicitats Cristobal, ja tenim altra combidaeta pendent

SONI ha dit...

Eh XATO!!! No se si t'ho creuras, però, m'ha emocionat voret en la web. ET desitge el millor i més, tota la felicitat que tu et mereixes per ser tant gran, tant gran persona, tant gran amic. Un besot de part de la xata.

MARISA ha dit...

MOLTES FELISITATS. QUE SEGUISQUES TAL CON ERES.LA EDAD NO IMPORTA. NIA QUE SENTIRSE JOVE,QUE COLL...¡AY!

fanny ha dit...

ai mare k la edat va pujant,dasi poc ja stan els fills en les diskotekes i vosatros n companyia del inserso fent viatjes a benidorm,jeje.
MOLTES FELICITATS.

Virgi ha dit...

Moltisimes felisitats de part de JOSE, NICOLE i com no,de part meua tambe.Lo k no sabia eske eres tan MAJORRRRRRRRR,pero la veritat eske et mantes molt be.Segurament sera per juntarte en juventut com la de jose i la meua.jajajajaja.Besets i moltes felisitats.

cristobal ha dit...

Xe, xe quina sorpresa me he dut pues ja fea dies que no entraba en la web i he entrat per a feliçitar a les campeones del basket i me he trobat esta grandisima sorpresa, moltes gracies a tots per les feliçitacions i per fer este detall tan bonico, i creuteu Soni que jo tambe m´ha emocionat al vore totes les feliçitacions, ara crec que el que ha posat este articul s´equivocat en la edat.

Carmen ha dit...

Felicitats també de part nostra (Mar, Romeu, Carmen), encara que amb retard. Per molts anys i amb alegria.

familia FURIO-MAS ha dit...

Moltissimes felicitacions Cristobal. Perdona per el retard en la felicitació, pero un problema sanitari i de logistica ens ha impedit fero abans. De totes maneres dirte, encara que ja eu sapies, qu`el volem a munto, i que ens ompli de satisfacció i felicitat voret cumplir anys al nostre costat. Moltes felicitats de part de Martí, Sonia, Àngela i Helena i qu' n cumplisques moltissims anys mes amb tots nosaltres.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.