dimarts, 16 de juny del 2009

CAMPANYA D´ESTIU

La Regidoria de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Sueca comença la campanya d’estiuPDFImprimirTrametre a un amic
Un any més la Regidoria de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Sueca comença la campanya d’estiu aquest mes de juny. Des del 12 de juny fins al 15 de setembre, nombrosos dispositius tècnics i humans vetlaran perquè l’ús de les platges suecanes no presenten cap problema.
Perquè l’ús de les platges suecanas siga segur i plaent per als veïns i turistes, la Regidoria de Serveis de l’Ajuntament de Sueca ha disposat una sèrie de serveis tècnics i humans que ja estaran plenament operatius a partir d’aquest mateix cap de setmana.
Seran 12 les torres de vigilància repartides per les platges de Sueca, el Perelló i el Mareny de Barraquetes. Dos llanxes tipus Zòdiac serviran als 19 socorristes que posa en actiu l’Ajuntament per a la campanya estival.
El personal sanitari també estarà plenament operatiu aquest cap de setmana distribuït en un total de 5 postes de primers auxilis, completament noves enguany.
Les platges adaptades del Mareny Blau, les Palmeres i la Llastra comptaran amb 6 monitors, dos per a cadascuna d’aquestes.
Per a poder oferir un servei òptim de neteja de platges, entren en funcionament els tractors, les garbelladores i la resta de maquinària menuda, així com els contenidors de recollida de residus. D’aquesta manera, seran 17 els operaris i operàries que treballaran específicament en la neteja de les platges.
A més, altres servicis perifèrics com l’abalisament de les boies que delimiten les diferents zones i accessos per a embarcacions, persones, etc. també són activades aquest cap de setmana.
L’inici de campanya estarà precedit per una reunió general de tots els serveis implicats en la campanya d’estiu, i que tindrà lloc a la plaça de la platja de Motilla, aquest pròxim divendres de matí.
Per al regidor de Serveis de l’Ajuntament de Sueca, Josep Franco : “És important mantindre una coordinació global tots els serveis i persones posades a l'abast dels veïns i visitants de les nostres platges, per a poder assegurar i garantir la seua efectivitat. Aprofitem l’inici de campanya d’estiu per a demanar-li encaridament a tots els usuaris dels servicis de les platges, que siguen respectuosos amb les instal·lacions , amb les recomanacions dels professionals que treballaran per la seua seguretat, amb el personal sanitari i els socorristes, etc; i així que tot el món puga gaudir de les platges.”
L’Ordenança de Seguretat en l’Ús i Gaudi del Litoral disposa sancions per a aquells usuaris poc respectuosos amb el medi ambient i amb les normatives legals.

5 comentaris:

dúlia ha dit...

No tinc res a dir sobre l'article, la veritat és que ni lhe llegit complet. Només volia dir que últimament el comptador està moltes vegades inactiu. ¿Algú sap si quan es torna a posar en marxa compta les entrades de quan estava inactiu?

rocio ha dit...

Jo no heu se, ni tinc costum de controlar-lo, sols volia dir-te que ja em tornat a coincidir escriguent, jajaja

jacquie ha dit...

Mayte molben detallan el article, nomes tafaltat posar la foto que mos feren ise divendres de la presentacio. Combeus Dulia jo si que me la llegit, ia que una de ises 17 operaries es una servidora.

dúlia ha dit...

¡Ah! Ja m'estranyava a mi tan gran article sobre el tema. Em sembla molt bé.

rocio ha dit...

Ara es quant Jacquie i la Pelaya es fan morenases d'estar a vora mar, jajajaaj

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.