diumenge, 14 de juny del 2009

Ara a per el futbet!!!

Hola a tots, ja tenim ahi el campionat de futbet masculí, les 12 hores en concret que es jugaran el dia 27 d'aquest mes al pavelló covert, aixina es que a patir caloreta i a suar la gota que a alguns ens vindrà be eliminar unes poques toxines! Bueno xicons, molta sort i avore si podem fer com les del basket o al menys dixar el llistó a l'altura. Ja sabeu, si esteu interesats en jugar, paseu este divendren per el cau i parleu en Abel o qui estiga per allí per a que conten amb vosaltres. PODEMOSSSSSSSS!!!

GRUP A

XUQUER
MERCAT
VERGE SALES
CERVANTES

HORARIS:
08:00 XUQUER-MERCAT
11:20 XUQUER-VERGE DE SALES
15:15 CERVANTES-XUQUER

CAL PRESENTARSE 10 MINUTETS ABANÇ A LA TAULA PER APUNTARSE!!!
SOBRE EL TEMPS DEL PARTITS, JA VOS INFORMARÉ

3 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

ANIMO XICONS, QUE ESTIC SEGURA QUE VOSATROS PODEU.....

dúlia ha dit...

Vinga, va, que heu de deixar a la Xúquer en bon lloc. Jo no aniré perquè a les 8 del matí espere estar dormint però estaré amb vosaltres amb el pensament.

rocio ha dit...

Ixos xuquerets que seu pasen molt be i si poden que guanyen, molta sort¡¡¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.