dilluns, 8 de juny del 2009

Així es va quedar, CAMPIONES!!!

Bon dia a tots, be, com Dulia ja ens a fet l'article corresponent sobre la GRAN FINAL, jo no ho faré molt llarget i sols vos informaré sobre els resultats, des d'así simplement tornar a felicitar les campiones i per la meua part citar-les al cau el proper divendres per a celebrar-ho i com no, per que es puguen emportar l'ovació corresponent, ahí queda això:

P.D. : Aquest es el primer article que publique i e tingut que renyir una miqueta amb el PC, disculpeu els errors, temps al temps.


06/06/2009 ESTADI DEL PERELLÓ (FINAL TRIANGUALAR)


PARTIT PER EL 4º LLOC: 16:00- CERVANTES – AJUNTAMENT 12 /10


FINAL TRIANGULAR

A. 16:30- RONDA PAIS V. (G) – VERGE DE SALES (H) 5 / 3

B. 17:00- VERGE DE SALES (J) – XUQUER (I) 8 / 12

C. 17:30- RONDA PAIS V. (J) – XUQUER (I) 9 / 14


CAMPIÓ: XUQUER

SUBCAMPIÓ:
RONDA PAIS V.

3er: VERGE DE SALES

4º: CERVANTES

18 comentaris:

morales ha dit...

Bueno pues tampoc ma quedat tan mal, jeje, enhorabona de nou campiones!!!

La Nere ha dit...

Enhorabona Xiques!!! Sou unes campiones i sou les millor jugant a basket, m´alegre molt pel 1º premi aconseguit.
Esther i tu q pensaves al primer partit de deixar-te perdre i tot, mira si ho haguereu fet hui no serieu les 1º, la il.lusió i l´esperança no es pert mai i para muestra un boton SOU LES 1ª, SOU LES MILLORS!!!!!!!!
Enhorabona Xuquerets!!!!!
Enhorabona a Elsa i Esther!!!!!!!
Enhorabona a la super animadora Roser!!!!!!!!

Esther ha dit...

Yeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! Nereeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! Gracietes!!!!!!! I vosaltres si que sou unes campiones, que sense tindre ni idea de jugar a bàsket heu aconseguit un 4º premi, i lo de la traca lo millor del campeonat. Sou unes cracks PETXINOLES!!!!!!!!!!!!!!

Marieta ha dit...

Enhorabona xiquetes!!!!!!!!! ja era hora ke tornareu a jugar jejej ja se vos tirava de menos ....

pos res xiques ens preparearem millor per al any ke be..jejeje

mels ha dit...

Enhorabona campeones!!!jugareu molt bé!!
A l'any que vé més!!!bueno ara el futbet!!!!

dúlia ha dit...

No, Javier, no t'ha quedat malament el teu primer article. Una llàstima que al divendres ni Carmen ni jo podrem anar a la reunió perquè com som tan maduretes ("les més velles de tot el campionat" que deia Jaquie) celebrem que fa 25 anys que acabàrem la E.G.B. (els més jovenets es preguntaran què és això) i ens n'anem de sopar. Però no passa res, ens podeu ovacionar a l'altre divendres. Ja parlem.

rojuel ha dit...

Moltes gràcies per les felicitacions, la veritat és que no ens ho posareu fàcil, va estar molt renyit...

Sí, ens vegem al campionat de futbet

Mayte ha dit...

TORNE A DONAR L´ENHORABONA I A TU TAMBE MORALES , ARA JA POTS PUBLICAR TU SOLS,JAJAJAJAJA

NO PATIXQUES QUE TOTS HEM COMENÇAT AMB ERRORS PERO POC A POC

MADUIXANA ha dit...

SOU LES MIJORS XICONES, I AÇO NO MES HA FET QUE COMENSAR.
MORALES CREC JA ARA JA NO T´ESCAPES, JAJAJAJA TENIM UN NOU REPORTER, I PERSONALMENT M´AGRADA COM FAS ELS ARTICLES EN LLETRA MAYUSCULA PUES AIXINA EU PUC LLEGIR MIJOR SI NO DUC LES ULLERS. GRACIES

rocio ha dit...

Hola Mels te vist a les fotos (que no estan penjades, a vore si hui puc) però no te vaig vore el dissabte, entre que vaig arribar justet i amb tanta gent que erem el alli...
Igualment a Marieta, Nera i Mels ara fins al futbet

mels ha dit...

no me vegueres, pero si quan començarem a jugar estaves al meu costat, i te vaig saludar...ai mare...si que estaves concentrà!!jijijiji

rocio ha dit...

jajaja pa que veges, estic poc mal, jajajaj

Desire ha dit...

Je xiquetes que som les campeones ara al futbet que tambe lliutarem per el oro.jajajaja

Esther ha dit...

Desi lluitar, lluitarem, però ahí si que stà la cosa fotuda. Jo no he jugat mai al futbet, i crec que la inèrcia em poratrà a voler agafar el baló amb les mans, jejeje!!!!!! però participarem i ens riurem, no??????

laura ha dit...

Sou les millors heu dudaveu!!! jejeje per segona volta enhorabona a totes.

dúlia ha dit...

Per això no patisques Esther, que jo l'any passat l'agarrí amb les mans més d'una volta i més de dos m'apartí per a què no em pegaren ninguna balonà que "hay gente mu mala". Ara, riure'ns, ens riguérem a manta, i crec que hem d'anar amb aquesta intenció, aixina tot el que ens vinga, serà ben rebut.
De tota manera, si hi haguera algú que ens poguera entrenar una miqueta, millor. I ademés, m'heu de dir qui més vol jugar que encara no tinga samarreta i a vore si les puc fer igual que les que tenim.

Eva ha dit...

Enhorabona a tot el equipet que jugarem!!! a tots els xuquerets que ens animaren!! a les petxinoles que estagueren alli apoyant-nos, animant-nos, xillant i tirant la traca!!! a la falla sales que tambe ens animava!!! al nostre presi per la convidaeta!! a morales per estar alli!!! i a la resta de gent que no pogueren vindre pero ens donaren anims ( mayte, inma, ......)

Gracies!!!

FAMLIA FURIO-MAS ha dit...

SOU LES MILLORS I LES CAMPIONES, I NO SOLS PER GUANYAR TOTS ELS PARTITS,SINO TAMBE PER LA MANERA DE GUANYARLOS I EL VOSTRE COMPORTAMENT TANT DINS DE LA ACOM FORA. ENS FEU SENTIR ORGULLOSOS DE VOSALTRES, ORGULLOSOS DE QUE FORMEU UNA PESA FONAMENTAL I VITAL EN LA FALLA, I AL ADMIRARVOS SENTIN UNA FORSA INTERIOR IRREFRENABLE QUE ENS FA CRIDAR -SOM DE LA XUQUER, SOM DELA FALLA XUQUER...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.