dimecres, 27 d’agost del 2008

Nova publicacio a Sueca

Este cap de setmana podreu trobar als quioscs un nou periòdic d’informació local.
S’anomena SUHECA.com i pretén omplir el buit actual a Sueca pel que fa a publicacions periòdiques escrites en valencià.

SUHECA.com tindrà una periodicitat mensual i costarà 1’20 euros. Al seu interior, a més, incorporarà FALLES TOT L’ANY, 12 pàgines amb informació fallera.

En el número 0 de SUHECA.com es presta especial atenció a les Festes de Sueca i a la Mostra Internacional de Mim que se celebren este mes de setembre.
A banda, s’arreplega tota l’actualitat dels últims 30 dies en àmbits com la política, l’esport o la cultura.

Una de les pàgines d’esta nova publicació està dedicada a Maria Mercader, la dona de Sueca que el passat 5 d’agost va complir 100 anys. SUHECA.com ha parlat amb ella.

Esperem que vos agrade este nou projecte de TIA FRANGELICA C.B, que ve a complementar el que, des de fa tres anys, ja està en marxa, Falles tot l’any.


Ací vos adelantem la portada de la prima edicó:


*ARTICLE ENVIAT PER JULIAN SAEZ

2 comentaris:

Anònim ha dit...

MOLTES GRASIES JULIAN PER LA TEUA INFORMACIO, A MES TAMBE DESITGE QUE TINGA MOLT DE EXIT..

Anònim ha dit...

DESDE CUANT ESTA ESTE DIARI ..TAMBE DIC LO QUE ADIT MADUIXANA, GRACIES JULIAN

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.