dimarts, 1 de juliol del 2008

LA GRAN FOGUERA

Be xiquets, ja he vist que ningu s´ha fet l´anim d´escriure aquest articulet i vuic pensar per que encara esteu resacosos , malalts de calor o tal volta esteu encara desidratats per la calor que ens va fer el dissabte al cau amb la celebracio de la festa de SAN JOAN,ejjejeje.
Com tots sabeu i sobretot vau saborir el dissabte passat va fer una calor de perros , pero aixo no importa per a fer la nostra despedida fins despres de l´estiu , veritat???
Els nostres tres foguerers seu han currat mogollo per a que nosaltres poguerem gaudir d´allo que mes ens agrada, fer una nit al cau de torraeta i discomovil.

Quedarem per a repartir la carn cap a les 20.00 i començar mes prompte de lo normal per a poder tindre mes rato de ball, pero la veritat que a les 20.00 de la vesprada era inhuma respirar dins del cau , eixia una calor sufocant de la llanda que ens envolta i ni una miqueta d´aire es podia respirar , nosaltres el primer torn de barra i els quintets anaven que xutaven , com no?????

Tambe tinguerem novetat que dies abans ho van deixar caure i mira per a on , nostres falleres Maduixana i Dulia ens ho portaren , digueren de fer un concurs de coques de sant Joan i aquestes 2 representatns ens en portaren per a tastar-les abans de sopar i per a despres .
.

Bueno comença l´enceça del foc i i cap a les 23.00 ens sentavem per sopar i rapidet ens ho menjarem , ja que continuava la calor ......
La foguera estava fora al nostre recinte foguerer rodeja de brasses que haviem deixat i els 3 foguerers prepararen l´asssunt per a que poguerem vore la crema, encara que va fallar un poquet pero amb l´ajuda d´´alguns presents allo va agafar color i flama i no queda res de res , bueno aixo si segur que a JEAN PIERE li queda algun que altre cuetet a la seua bolsa,ejjejeejej.

Comença el ball i la inaguracio de nostra barra XUPITERA , que la veritat ,es una canya,xupito per açi xupito per alla , quanta feina senyores...
Durant el ball es va donar el premi de les coques que tant una com áltra van ser les guanyadores, esperem que l´any que be tinguam mes representants.

La calor no desapareixia i ens ferem l´anim d´aguantar el que estaba caiguent i ho conseguirem per que vam suar el que no esta escrit , tots el que ens haviem menjant durant tot el dia ho vam cremar , fins que nostres agents de la seguretat vingueren a visitar nostre cau i tot s´acaba per la nit de SANT JOAN.

Açi una servidora no s´han recordat de portar les fotos, aixi que aquest article eixira sense elles i quant tingua un ratet les pujare a la web, ho senc.
Gracies per la vostra assistencia el dissabte al cau , per que ja sabeu que sense vosaltres aquesta festa no haguera segut possible.
I com no a nostres 3 fogurers donar-los l´enhorabona i les gracies per la seua feina desinteressada.

Fins any que be.

9 comentaris:

Cuenca ha dit...

BO MAITE MAS GUAYAT LA MA DEL ARTICLE . LA LLASTIMA QUE TOTA LA COMISIO NO ESTAGUERA PER GAUDIR DE LA FESTA.EREM POQUETS PERO BE.AL ANY QUEBE MES .SOC UN DESASTRE EN VALENÇIA PERDONEUME, DONEM LES GRACIES PER FER LES COQUES A ULTIMA HORA A DULIA I ANA.....NOTA.. SI TINGEU VENTILAORS QUE NO VOLEU PORTEULOS AL CAU . PER ESTAR MES FRESQUES EN FALLES I EN LA FOGUERA 09.,,,, GRACIES A TOTS I ESPECIALMENT A RAFA I RAI

Cuenca ha dit...

MADUIXA TE HE GUANYAT JAJA..... JA EN EL PRIMER COMENTARI..-MOLTES GRACIES PER LA TEUA AJUDA DESINTERESADA ,SEMPRE ESTAS EN TOTS ELLS LLOCS,,,,

Mayte ha dit...

jeeeeeeeeeeeee, Cuenca aixo de tindre internete en casa.... ara ens visitaras mes ,veritat???
Bueno com has pogut llegir no he posart ninguna foto per que no m´enrecordat de dur la camera per esta setmana intentare posarles, hi han molt xules, ja voras

Mayte ha dit...

com pots vore Maduixana jo tambe t´he guanyat en aquets comentari,jejejeje

Anònim ha dit...

i jooooooo tambe he guanyat a Maduixana. Teniu rao en tot, el dissabte va estar de categoría, tot va eixir de luxe, La foguera de categoría, les coques de Sant Joan de categoría i les últimes innovacions al cau de categoríiiiiaaaaa, la nova barreta, els banderins, la llum, etc... i les próximes innovacions que venen que ja m´hen an dit alguna i son de categoría, com no. Ara lo millor de tots van ser els que estaben celebrant al cau la nit de Sant Joan, insuperable. Mayte, l´article ha quedat de categoría i ja tinc ganes de vore les fotos.

rocio ha dit...

si hooooome comentaris a la 1, les 2 i les 5 del mati, els de Mayte i Marti els entenc, però Cuenca? esta de vacances?

Mayte l'article esta de categoria que diu MArti.

En quant al dissabte la veritat es tiraba a faltar gent com Vanessa, Eva, Estela, Pauet...però lo bo es que ballarem tots junts i no per colles com normalment passa.

Va ser una nit agradable, cervesseta, xarraeta, xupitet, riseta...entraves a la barra eixies a la torrà. ah¡¡¡ destacar la feina dels nostres xicons que mentres ens tocaba torn de barra ells estaben amb la brasilà.

Enhorabona als 3 anfitrions per la festa i per la BARRA XIPITERA.

Ja vaig felicitar a Dulia i Maduixana per les coques però altra vegada que es de bades, jajaja

XE, LA NIT DE SAN JOAN ES VA QUEDAR QUE CATEGORIA¡¡¡

Anònim ha dit...

Estic començant a preocupar-me perquè Ana encara no ha escrit i no és normal en ella. Maite t'agraïsc per la part que em toca que hages fet l'article perquè estic supergosa. I vull acabar felicitant als organitzadors de la festa perquè es quedà molt bé. Una última coseta: Rocío ¿ja has trobat l'euro, reina?

Anònim ha dit...

JA ESTIC ASIIII, JAJAJAJAJA, EN TIRABEU A FALTAR EH?, BUENO EH TINGUT UN MOMENTET ESTE MATI I NO MES HE POGUT FELICITAR AL FULGI, I ME HE FICAT MOLT CONTENTA QUE NIAVEN NOVETATS.
PER FI ME HEU GUANYAT,JAJJAAJAJ,BUENO HUI JUGABA JO EN DESVENTAJA PUES LA MEUA FILLA SEN ANAT A IRLANDA I EM ANAT ACOMPANYARLA, DESPRES TINIA UNA REUINIO I DESPRES UN CURSET, DE MANERA QUE HUI EL DIA EL TENIA UNA MIQUETA OCUPAT, PERO MEN HE ADONAT QUE EU SEGUT PROU MATINERS,JAJJAJAJJA.
VULLC DONAR LES GRASIES PER EL ARTICLE, QUE COM SEMPRE EU FEU DE MANERA QUE NO ES DEISEU CAP DE DETALL, I COM NO ALL ORGANISATDORS DE TOTA ESTA FESTA I DELS CANVITS EN EL CASAL. MOLTISISMES GRASIES
HA, SE ME OLVIDABA PER AL ANY QUE VE SI NO VOLEU PARTISIPAR EN EL CONCURS DE COQUES NO PASSA RES, QUE A DULIA I A MI ENS AGRADAT ASO DE GUANYAR,JAJAJAJJA, ES BROMA, BUENO ARA EN SERIO AL ANY QUE VE VOLEM MES PARTISIPANTS ENS DONA IGUAL HOMENS COM DONES (PER ASO DE LA IGUALTAT A VORE SI ES ANIMEN)

Anònim ha dit...

BUENO JA ME OLVIDABA, COM ALGUNES JA HABEU POGUT CONEIXER LA MANERA DE SER DE LA SERIA DE LA MEUA FILLA, SOBRE TOT LA COLLETA DEL PRE-INSERSO, PUES VE S´HAN PORTAT ELS MOCADORS DE LA NIT DE SAN JOAN PER A FER FOTOS ALS IRLANDESOS, I A DIT QUE A MES DE APENDRE ELLA EL ANGLES, TE QUE CONSEGUIR QUE ELLS CANTEN LA CANSONETA "SOM DE LA XUQUER, I TU NO, I TU NO......"
¿HEU CONSEGUIRA O NO? JAJAJJAAJJAJA, NO SABEN A QUI TENEN AHI, JAJAJJAJA

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.