dimarts, 8 de juliol del 2008

Aniversari de David

Com ja es normal, al nostre blog les felicitacions d'aniversari es fan als 2 o 3 dies despres, alguns diuen sorpresa, altres poca informacio, i altres que el blog es de 4 i prou, siga el que siga un Xuqueret va fer l'aniversari ahir i desde el blog volem felicitar-lo
*Rocio

hola dema dia de san Fermín es l'aniversari de David com a Xuqueret que ja es i que ja ens heu a demostrar, jaja es broma, m'agradaria que el posareu a la web!!Gracietes!!
*Jasmina

14 comentaris:

Anònim ha dit...

We should have a great day today.

Cuenca ha dit...

MOLTES FELICITATS . QUE TEU PASES MOLT BE EN LA TEU DONA I LA FAMILIA I ELS TEUS AMICS

Esther ha dit...

David moltíssimes felicitats!!!!!!!!!!passau de luxe en la teua dona i en mi clar, jejeje!!!!!!!és broma. Bo ja ens vegem i ens fem un cubateta o algo, no???? molts besets.

Angeles ll. ha dit...

moltes felicitats david¡¡

Anònim ha dit...

David, moltes felicitats per el teu aniversari i que callaet teu tenies artiste, casi segur que el teu amic que tu i jo sabem si que heu sabria i algun cafenet li habra tocat, no canvies mai de com eres.

Anònim ha dit...

Encara que en retras, moltes felicitats, espere que vages tingut un feliç dia d'aniversari i desitge que continue sempre eixa felicitat.

elsa ha dit...

MOLTES FELICITAT!!!m'he retrasat xq ahir no vaig obrir l'ordinador,pero la meua felicitacio era precis.Espere que fora un dia especial i q la teua dona es lluira amb el regalet.A vore si ho celebrem,no?Molts besets.

rojuel ha dit...

MOLTES FELICITATS, DAVID!! Encara que en un poc de retràs, diuen que més val tarde que mai... Espere que hages passat un gran dia, per molts anys

Anònim ha dit...

DAVID NO EL QUEIXARAS DE LA TEUA DONA, COM EL RECORDA I COM CREC QUE SERA EN TOT IGUAL, DE SEGUR QUE JA HAVEU CELEBRAT COM CAL, A MES, JA ENS DIRAS QUE TA REGALAT, BUENO DE PART DE AÏDA (que no la tenim asi fins agost) I MEUA MOLTES FELISITATS I MOLTS BESSETS....AH¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ AL CHUPITO JA ENS CONVIDARAS CUANT TORNEM AL CASAL DE LA VACANSES ESTIVENQUES....JAJAJJA

Anònim ha dit...

Moltes grácies a tots i totes i sobretot a la meua dona. clar que ho tenim que celebrar, 30 anys no es fan tots els díes.

Anònim ha dit...

Xeeeee, David moltes felicitats campeón. Estas fet un juvenil. Amb el teu incorporament a la falla la nostra familia no sols ha crescut amb número sino que amb qualitat, perque eres un faller de puta mare, i ademes un deportiste gran. Lo dit, felicitats, encara que en retrás, i que la festa del aniversari s´allargue fins a falles per lo meins. Felicitats

San-vala ha dit...

Bon dia a tots i a totes,

Només dir-vos que hi ha un nou article a la pàgina d'Agermanats, es interesant que entreu i aneu enterant-se de les ultimes novetats de la festa... ARA EL RULO NO PARA!!!!!

Gràcies per la vostra colaboració.

Al mateix temps felicite amb retràs a David un faller del cap als peus.

Anònim ha dit...

Aso no pot ser! no entre al blog en uns dies y casi en perc lo millor ¡ el aniversari del meu David, sera posible!
Bueno fora de bromes, moltes felicitats de part meua i de Juanjo i que te regalen moltes cosetes eh Jasmina!

Anònim ha dit...

Hola David, jo també ho he vist ara. Moltes felicitats pel teu aniversari, i com sempre dic "Salut i alegria" per molts anys.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.