dimarts, 7 d’agost del 2007

Últim divendres de Juliol....

Primer que res, bona nit a tots els lectors del blog, dic bona nit, perquè últimament tinc poc de temps per poder escriure alguna cosa durant el dia, ja que les vacances les tenim molt prop i la feina s'amuntona i ha d'estar tot clar abans de vacances i ja sabeu lo primer es lo primer, bo a lo que anem. El últim cap de setmana del mes de Juliol, intentarem organitzar un sopar per a tots els xuquerets que volgueren assistir, ja que al no tindre reunions es un poc complicat ajuntar-mos, pues encara es mes complicat trobar un dia que a quasi tots ens vinga be, i sobretot al estiu, així que al final decidirem fer el sopar per al últim divendres del mes, encomanarem la taula al bar la Clau, aprofitant la terrasseta de l'estació, d'es de el primer moment teniem clar, que Juan, Elsa, Blai i Gemmeta (es a dir, jo) tenien que anar, bo pues al final encara aconseguirem la companyia de Hector i la aparició estel.lar de Patri, si conforme esteu llegint no hi han mes noms, érem 6, però una cosa tinc que dir, érem pocs, però bons, jajajajaja.
En aquesta foto no apareix Hector, no es perquè la foto la estiguera fent ell, sinó perquè Hector va arribar a la Clau a les 22:30, estàvem tots allí d'es de les 21:30, no ho va fer per voluntat pròpia, sinó, perquè estava treballant al super del Mareny Blau, jejejeje, nosaltres m'entres l'esperàvem, matarem el temps amb cervesetes, algun xupitet de Casalla, alguna coca-cola i amb la càmera de fotos.

Després de que Hector s'agafara el seu temps per a dutxar-se, vestir-se, inclús anar de s'ha casa fins l'estació a peu, que com tots sabeu pilla un poc lluny, al final va arribar, davant de mi ja no quedava ni mantell, jejejejeje. (Hector tu saps que no ens va saber gens mal), i com no teníem que fer-li la foto per immortalitzar el moment de l'aparició....




El sopar va seguir el seu curs i una vegada tots sopaets, demanarem els cafès. En aquell moment els nostres amics de la falla del Mercat, aparegueren per allí i s'assentaren amb nosaltres. Juan ens va deleitar tot el sopar amb els seus chistes. Juan!!! alguns eren prou vells, jajajjajajaja, però va saber animar la vel.lada.

Aquesta foto, està feta per Elsa, que abans de polsar el boto, va fer un gest molt graciós, que ens va fer riure a tots, jejejeje.



A continuació, decidirem passar per el local de moda de Sueca, "Keepers", allí va acudir Emilio el germà de Juan i també Carla que estava de Boda i només acabà, va fer tot el possible per estar amb nosaltres, com podeu comprobar a les fotos, la seua indumentària es pròpia de un Bodorrio. Xe va ser una nit molt agradable, divertida i per a repetir, veritat????




14 comentaris:

Anònim ha dit...

OLaaa!!!moltes grasies a gemeta per posar un article en ora nocturna ke la pobreta eu te ke fer en (ores extres).ke dir dixe divendres, moltes coses erem poketa gent pero...
Ami particularmen me recorda tts els divendres de casal ke acavavem en kippers.
Per supos no me vatsa despedir sense nomenar al meua amik hector ke mos va fer guañar el sopar tots asperant a la princesa jejeje. BONANIT

Gemmeta ha dit...

Hola, bon dia a tots!!! Blai el teu comentari també te merit, quasi la una de la matinada....

rocio ha dit...

Hola¡¡¡¡

Ahi estem Gemmeta¡¡¡

Blai i el sopar amb autobus?
Per a les festes del Riola ja arribes tard, perque este dissabte es el ultim dia d'orquesta. Ja sabeu si veniu alli mos vegem.

Gemmeta ha dit...

Bon dia!!!!!

Rociooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!
com van les vacances???

A mi me queda un dia de kurrooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!

Mayte ha dit...

Hola,xuquerets...........
Jo estic en "LA CUENTA ATRAS",mentres hem distrac amb les festes veines com podeu vore,i donant-li vida aço,que al final pareix que soles ix jo,ehhhhhhhhh
i aixo no es veritat,per que jo se que algu que altre no ha parat encara de frecuentar els xiriguintos de la paltja,jajajaja

elsa ha dit...

Hola a tots!la veritat es que en el sopar ens riguerem moltisim gracies a Juan,eres molt bo.Jo meu vaig pasar molt be,ara a vore si en el mes d'agost es pot repetir un altre soparet com estos i a vore si la gent s'anima,la veritat es que no s'arrepentireu.

Gemmeta ha dit...

Elsa, això esta fet!!!!! "i tu lo sabes"

Mayte, i lo be que s'està al xiringuito després de sopar, jajajaja

Anònim ha dit...

olaaa!! rocio ami aixo de la autobusa no me solvida tan facil ment ma kedat marcat jejeje algun dia el farem...
gema ara ya no keden dies si no hores pa VACACIONSSS!!
I per supos al finals de agost soparott!! adewwww!!

Anònim ha dit...

OLAaaaa!!!!! jejejejeje
la veritat eske si ke bos bax fer guañar el sopar no????' jejejeje xo tink uNA ESCUSA JEJEJE BO XIKS KE A FINALS DE AGOST UN ALTRE SOPARET KE AIXO DE VES EN CUANT SENTA BE AL COS
I MES KE SI ES A FINALS DE AGOST JO JA AURE ACABAT I EM PODRE KEDAR UNA MIKETA MES TART JEJEJE BO POS LARTICLE DE LUXE ELS XISTES IMPRESIONANTS I BONS

DIRBOS KE JA EL CONTE EN RERE PER ANAR ELS DIVENDRES AL CAU EEEEE !!!! KE JA ESTA NETET I ESPERANT-MOS JEJEJE
BO XIKS JA PARLEM DEW

Anònim ha dit...

Que pasa xuquerets!!!! a mi encara me queden 10 dies per les vacances, en fi...ja aplegara.
Ya tenia ganes de vore jo fotos de ixe soparet, segur que s'ho pasareu de luxe a l'altre jo vaig segur que tot el relacionat en la falla jo tinc que anar, este any no en vullc pedre res..ni els soparets esporadics, res!!!

Gemmeta ha dit...

Aixina Laura, aixina!!!, A vore si es veritat....jajajajaj "segur que si"



Ja no queda res.......casi puc dir que estic de vacances........

rojuel ha dit...

Hola a tots! Segur que es va quedar de luxe, a vore si puc anar al d'agost...

Mayte ha dit...

Be be pues jo tambe intentare anar al d´agost,jajajaja ,pero ja vegeu que estic un poc ocupa.

En fi m´alegre de que s´ho pasareu molt be,i tens tota la rao Hector jo tambe espere en ansia el divendres eixe que tornarem al cau i hem pregunte....Fara oloreta a net???? o es fara el que puga????
Es brometa,pero aixina i tot no vuic avançarme al que vindra el primer es el primer,i a mi hen toquen ara les vacances,bueno una part d´elles,les altres falten per vindre

Anònim ha dit...

http://www.fenionline.com/ - meridia no prescription
You should know how this medication affects you before driving or operating any machinery
[url=http://www.fenionline.com/]meridia sibutramine[/url]

- inform your doctor if you are taking other prescription or non-prescription medications, herbal products or nutritional supplements to help you lose weight.
meridia weight loss

- report to your doctor if you have or have ever had an eating disorder such as anorexia nervosa or bulimia nervosa, laxatives, or vomiting; cancer; chest pain; congestive heart failure depression, gallstones, glaucoma, heart attack, hemophilia or other bleeding problems, high blood pressure, irregular heart beat, migraine, osteoporosis, Parkinson's disease, seizures, a stroke or mini-stroke, pulmonary hypertension, or kidney, liver, or thyroid disease.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.