dijous, 17 de maig del 2007

Enhorabona Oscar

Hola xics i xiques, a la secció xuquereta hi ha molta feina i no hem pogut redactar, perquè jo tinc una noticia del divendres que encara no vos l’he dit, i esperant a unes fotos que en tenien que passar, eh¡¡¡¡ L.E.L, les posarem en altre article.

Bo, pues el divendres començarem la reunió amb pastissets i xampany, ja que al xiquet OSCAR SALA ESCRIVA el nomenaren PRESIDENT INFANTIL 2007-2008.
Entre brindis i aplaudiments el Sr. Vicent el pintor li va dedicar un vers ( del que tenia que haver pres nota perquè ara ja no m’enrecorde, i estava graciós).
Aquest era l ‘as de la baralla de la Xuquer que ens faltava, ja que enguany els tenim a tots els quatre abans que s’acabe el mes de Maig. Enhorabona Oscar¡¡¡¡¡¡


Xuquerets aprofite per recordar-vos que aquest divendres a la falla hi ha reunió extraordinària, tenim que concretar punts que l’altra reunió extraordinària es van quedar en l’aire. Hi ha molts punts importants que ens afecten a tots per igual, i si no doneu hui la vostra opinió es tindreu que conformar amb la decisió d’altres. Pot ser que vos apanye o pot ser que no¡¡¡

També anem a parlar del la festeta de Sant Joan, que com tots sabeu ja fa uns quants anys que estem celebrant-ho i enguany també volem fer-ho. Per poder fer una estimació de la gent que va a participar aquest dia i els dies de la preparació, acosteu-se al cau i confirmarem tot el necessari.

Al cau mos veguem...................

7 comentaris:

Gemmeta ha dit...

Enhorabona Oscar!!! Segur, que ho passes molt be aquest any, junt a la nostra fallereta infantil.

Rocio esta nit al casal, a vore si al final deixem clar algun puntet...jeje
Jo en estos moments no tinc ganes de res.... però faré per anar esta nit.

Anònim ha dit...

Primer que res donar-li la enhorabona a Oscar i segur que aquest any tambe sera un any molt especial per a d'ell i tota la seua familia.
Rocio perdona per lo de les fotos pero esta setmana ha segut de locos per a mi no he tingut temps per a res, damunt hui no puc anar a la reunio, pero fare tot el posible per que t'arribe el disket.
Per cert!!!! molt bo lo de les cartes de la baralla, eres unica

Carlos Miragall ha dit...

Oscar era faller de la Bernat?

rocio ha dit...

Bola entonces el tindrem ben ensenyat, com a faller,no?

Anònim ha dit...

AY LAURA ,QUE TA TOCAT SER LA "REINA DE CORAZONES"

Anònim ha dit...

Si May aco es cosa de la Rocio que ho pensa tot, pero una cosa el tinc que dir esta currat....molt guay, por tinc de fer-li aplegar unes fotos que ens hem fet el president, la F.M.I i el president infantil avorem...

rocio ha dit...

Hola¡¡¡
Si que ho vaig pensar jo però no tenim que llevar-li el mèrit al qui ho te, i en aquest cas el fotomuntatge es del nostre amic San Karrega. Gracies¡¡¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.