dimecres, 21 de març del 2007

OPINIO SOBRE LES FALLES 2007

HOLA AMICS FALLERS I FALLERES DE LA XUQUER, VOLIA FER UNA XICOTETA REFLEXIO DE LES FALLES DEL 2007, PER A MI A SEGUT UNES DE LES MILLORS EN MOLTS ANYS, SOBRETOT PER QUE TOTS EM FET PINYA I EM ANAT TOTS A UNA, SENSE MALS ROLLOS ENTRE NINGU I UN DELS MOTIUS A SEGUT LA XARANGA QUE PER FI EN MOLTS ANYS EM ENCERTAT, GRACIES A ELLS ELS FALLERS EM DISFRUTAT, ENS AN FET RECORDAR VELLS TEMPS ENS AN DELIETAT EN NOVES CANÇOS DESCONEGUDES PER NOSALTRES PERO QUE EN REALITAT ENS AN FET BALLAR I CANTAR COM MAI, ARA EL QUE HI HA QUE CONSEGUIR ES QUE TORNEN AL 2008 PER PODER DISFRUTAR EN ANYS, LA COSA ESTA DIFICIL PERO AL PRESIDENT(SIGA EL QUE SIGA) HI HA QUE APOLLARLO I A LA NOVA JUNTA, QUE LA FALLA NO SOLS SON ELS 4 DIES ES TOT EL ANYI SI DURANT TOT EL ANY ELS FALLERS ANEM AL CASAL A LES REUNIONS ELS RESULTATS SERAN MAGNIFICS,ESPERE VOREVOS MOLT PRONTE PER EL CASAL I CANTAR somos de la xuquer,de la falla del xuquer,somos de la xuquer..i tu no¡ i tu no¡

20 comentaris:

Anònim ha dit...

hola Juanet, ja estas milloret?
Bo referent al tema de hui, jo destacaria la visita de cortesia. Despres de anys de demanar-ho, per fi este any hem tingut DOS XARANGUES. Les falleres hem continuat fet la famosa roda(ferem 5 grups i cada 3 monuments fallers, un grup pasava darrere i axi fins al final)Este any igual donava anar darrere que davant, igual se sentia la musica per ballar.
Pero els que mes notaren el cambit i per els que mes m'alegre es per els cadets i menuts (ells sempre ha ballat amb la xaranga de la falla de davant). Feren seua la xaranga, tot el que feien els musics ells acompanyaben, cantant, ballant, botant...
Tambe donar gracies a la gent de la furgoneta que en cada canto ens donaven entrepans i alcohol, alcohol, alcohol...

Gemmeta ha dit...

Bon dia Juanet!!!!
Tens molta rao en que aquestes falles han sigut unes de les millors. Per a mi també, hem disfrutat tots junts, hem ballat moltissim, tant al casal com als pasacarrers, en ixes cançonetes que ens tocaba la nostra xaranga. Recordeu el dia que llogarem la xaranga, els nostres comentaris eres " A vorem que ens toquen el manyos" ens han sorpres....

"Yo tengo una sandiaa Gorda, Gorda, Gorda....."
jejejeje

San-papa ha dit...

Hola, bon dia, soc San Papa, Paco de la falla Avda. Espanya, primer q res felicitar-vos per començar una gran faena com es mentenir un blog en marxa.
Pel q esteu parlant hui a nosaltres tambe ens pasava una cosa similar, i es q al aumentar el nombre de fallers de la comissió, les falleres no s'enteraven molt de la nostra xaranga, aixi q la solució q ficarem va ser el posar la xaranga al mig la falla per a la visita, anant les falleres davant i fallers darrere, donantmos bons resultats. Preguntar també q com quedareu amb el coheter, supose q si va complir amb vosaltres, pq el dia 18 per la nit vaig anar junt al nostre president jordi a parlar amb el pelayo, pq no vos en quedaven molts per la despertà del dia 19, i qan em va dir si ens sobraven vaig dir q no, però per a la falla Xúqer, si feia falta els donavem 500 coets,els vam guardar fins al final.
Bé, adeu, i a seguir mantenit el blog viu!!

Anònim ha dit...

Hola a tots/es ja era hora de tindre un lloc per a mantindrens informats,(xq jo el any passat no podia anar a les reunions)i dir q per a mi les falles 2007 tb han segut molt divertides q lo de la xaranga a segut una nova experiència(jajaaj) pero q ha esta molt be m'esperava un altra cosa i xica m'han sorprés¡¡ pos si a vore si seguim mes comunicats i jo m'aplique el cuaneto i vaig a alguna reunió q altra......

Anònim ha dit...

Hola avui quan he tornat a treballar, he descobert que a la pagina de l'avinguda d'Espanya, (a la que estic enganxat) hi havia un link que deia falla Xúquer, m'alegre molt pertanyer a un FALLA CIBER.

Enhorabona als pares i mares (Gemma) de la criatura m'aveu alegrat la depre post falles.

Gemmeta ha dit...

Benvingut Romeu!!!!!
Com pot ser, que no sabies de la existencia del nostre Blog.....

Espere que continues colaborant, ehhh??

Anònim ha dit...

I Carla??????
Desde que han acabat les falles no ens ha dit res per la web¡

Ay, Romeu que no t'avisaren de l'inagurasio de la web al casal? Hi hagueren rondes de xupitos de pica-pica per a tots.

Gema, perque el nom i contrasenya del foro asi en els comentaris me ix incorrecta?

Gemmeta ha dit...

Rocio!!!!!
Carleta crec que encara estara dormint o algo per l'estil. jejejeje

Respecte al nom i contraseña, te dona error perque no te res que vore una cosa en l'altra, tu tas registrat en el foro pero asi no i primer te tens que registrar.
............Mensaje enviado........

rocio ha dit...

Crec que ja estic registra

rocio ha dit...

siiiiiiiiiii
Val Gema, gracies

Gemmeta ha dit...

Ok Rocio

Una coseta, l'inaguració de la Web va ser en Casalleta, el PICA-PICA en ixe event no tocaba.....

Que te coles rociooooooo....

rocio ha dit...

AAAAAAAAAAAh¡
Pues.......seria per celerar la penja de banderes, o a saber..
Tota excusa era bona per fer ronda de xupitos, jajaja

Anònim ha dit...

Hola fallerets i falleretes, ja estic aci, es que he estat aquestos dos dies en off total, recuperant-me.
Benvingut al Blog, Romeu!!
Si que és veritat lo de la xaranga, al final els manyos ens han sorprés. Haurem de fer forces per tindre els mateixos l'any que ve. Al divendres a la reunió ho comentem ja.Jeje!
"Yo tengo una sandia gorda, gorda, gorda..."

Anònim ha dit...

Estic d'acort la xaranga, millor dit les xaranges eren molt bones, els manyos ens feren disfrutar dels passacarrers, fins i tot el del dia 18 per demati, com feia molts anys...
L'altra tambe ho feia molt be.
Estaria be que per als actes que son aillats com presentació, cavalgata, vingeren la xaranga de Alaquàs i per als dies de falles com enguany.

El pitjor de les falles per a mi els bombers que no ens deixaren, com els ultims anys, disfrutar de les brases, rodar-les fent una cadena...
Està clar que no poden esperar-se perquè les altres falles tambe s'han de cremar, però per a mi es una putada molt grossa... deuriem de pensar com solucionar-ho.

Amic fep ha dit...

Enhorabona a la Falla Xuquer pel seu blog, sempre que necessiteu alguna cosa, ja ho sabeu, no fa falta que diga res.

En fi, records a Rocio de part de Eva i dir-li que tinga en conte quina festa es quina, que despres fica la pata, jajajajaja.

Seguire conectat al vostre blog i fare alguna aportacio, algun comentari, sempre que m'ho permitau, clar esta. Adeu i de nou enhorabona i endavant!!!

Rocio ha dit...

hola

raulsueca ha dit...

hellloooooo!!!!!


my name is rauletttttt
jajajaja

auuu

Anònim ha dit...

Hola a tots!!!!
Sí que es de veres que enguany ha sigut un bon any`per a tots, però sobretot com diu Rocio per a nosaltres les falleres, perquè ja feia prou anys que no disfrutava d´una visita de cortesia.

En fi, espere que l´any que ve repitim xaranga.
Mira que trobar la nostra xaranga ideal en Zaragosa, és qu som especials hasta pa això!!!!
Ens vegem el divendres.

Jo quiero una sandia gorda, gorda, gorda.... jejeje!!!!

rocio ha dit...

Hombre¡ el amic fep, ja estan acabades les vacançes?i collo tota una semana xato.

Has vist als teus amics fallers del portal en les fotos del foro?
entra en I LA CABALGATA CONTINUA AL CASAL. El compare soles dia, pujem al cubito a ballar¡
Tornali els recots a Eva i un beset per a la menuda.
Respecte als comentaris pots fer tots els que vullgues, seran ben rebuts¡

Hola San-papa, je gracies.

Amic fep ha dit...

Jajajajajajajaja. Que fills de ...!!!!!

Tinc que dir-los que estan a internet, que figures!!!!!

Ja s'han acabat les vacances, total per 8 dies de res que m'he agafat...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.