dimarts, 20 de març del 2007

ALGU VIU....?????

Hola ja estem per asi, aço no pot ser, crec que no esta la cosa per a molt, dia 20 de març, el cos fet pols, treballant... bueno aixo es lo que intentem alguns clar, perque hi han altres que tenen la sort de estar encara de vacanses, despres de lo viscut no podem demanar mes......

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola fallers y falleres!
Tot el any esperanles i ja s'acabat,huy es un día super xungo, si yo que no soc fallera no tinc ganes de res, tots vosaltres estareu morts sense ganes de vore una gota de alcohol en unes semanes.

Gemmeta ha dit...

Holaaaa, no se qui eres, espere que en el próxim comentari et presentes, hui ja es un dia prou normal... la recuperació es prou rapideta.
Tens rao en que estem tot l'any esperanles i ja s'ha acabat tot pero acaben unes i comencen altres, ara a preparar les falles 2008. Saludets a tots

Blaiet ha dit...

HOLA YO ENCARA NO MA RRECUPERAT I ESTEM A MITAT SEMANA JEJEJ..
ESPERE RECUPERARME PRONTE KE YA TA PASCUA AI...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.